maanantai 19. maaliskuuta 2012

Lillan ja laatikot

Meidän pikku Lillan ja Nordalin kevään pahvilaatikot, joista löytyi rouheaa mustaa metallia.. näyttävinä pystynaulakkoina, tarjouluvaunuina sekä sisustustikkaina. 

..sekä kauniita klaffiituoleja ja -penkkejä.. nekin kuluneen mustana ja hauskana farkunsinisenä.. 


keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Lahjoja kesän hääpareille

Kesähäiden suunnittelun aika on nyt käsillä ja haluammekin tuoda morsiuspareille tarjolle hieman erilaisen lahjalistamahdollisuuden. 

Kuvassa Jeanne d'Arc Livingin ihana lasipullo


Lahjalistan voitte koota kanssamme puodissa asioidessanne tai sähköpostitse nettipuodin kautta. Pidämme puodilla nimellänne varustettua häälahjalistaa sekä kirjaa jo ostetuista lahjoista. Ystävänne voivat ostaa häälahjat joko puodissa tai netin kautta (viestikenttään hääparin nimi) - ja tarvittaessa kuljetamme lahjat kauniisti pakattuina hääpaikalle (pääkaupunkiseudulla).

Tuotteita on kuitenkin rajalliset määrät, joten emme voi taata kaikkien riittävyyttä. Teemme parhaamme kattavan lahjalistan ylläpitämiseksi. 

Kaikille häälahjalistalta ostaville tarjoamme herkullisen maitokahvin ostosnautinnon takaamiseksi.
Soita ja kysy lisää! Leea 040 5217836 

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Miljögårdenin kevättä

Pahvilaatikoista löytyi mm. tämä i.h.a.n.a. rautatuoli Miljögårdenilta. Tällaisia on paljon kyselty, ja nyt sain puodille muutaman kappaleen. Sain myös lisää rouhean romanttisia pystynaulakoita ja korutelineitä, suuria peilejä sekä koreja eteiseen kengille tai terassityynyille.. 

Keväisiä valkoisia lyhtyjä, suurempia ja pienempiä, Miljögårdenilta nämäkin.


tiistai 6. maaliskuuta 2012

Pakettien arvoitus

Pakettien arvoitus.. Stay tuned niin saat tietää mitä niistä löytyy (itsekään en oikein muista muuta kuin että jotain ihanaa se taas oli..). Kyseessä kuitenkin ruotsalainen rakastettu pihojen, patioiden ja kotien kaunistaja, Miljögården, rouheine tuotteineen. Huomenna aamusta alkaen siis pakettien purkamista ja puodin somistusta. Ja (ilta)päivään mennessä tuotteet jo toivottavasti kauniisti esillä teitä odottamassa. Ja nettipuotikin täyttyy pikkuhiljaa.. www.cafelatte.fi

Puodilla koko perheen talvirieha

Tulevana lauantaina 10.3. klo 10-15 Rastaalan koulun 3A luokka järjestää puodilla KOKO PERHEEN TALVIRIEHAN! Tervetuloa mukaan nauttimaan keväthangista, auringonpaisteesta (toivottavasti!), makkarasta, mehusta, leivonnaisista sekä tietenkin puodin keväästä!

Lumikinosten myötä kartanon parkkitila melkoisen pieni, joten jätäthän auton kotiin tai kauemmas Rastaalaan :)


maanantai 5. maaliskuuta 2012

Puodilla on kevät

Olen niin kevään ihminen. Kuinka ihanaa onkaan seurata, kun luonto hiljalleen herää ja vapautuu lumivaipastaan. Keväinen aurinko on vallannut myös puodin luoden sinne täydellisen tunnelman ja valon. Voisipa tätä valoa pullottaa, vaikkapa Jeanne d'Arc Livingin kauniisiin lasipulloihin. 

Tässä muutamia tunnelmakuvia puodilta:

On Interiörin ja Lyhtytalon lyhtyjä keväisille pihoille ja patioille.

 Mr. Plantin ihania iki-kukkia sekä Affarin ja On Interiörin pääsiäisen ihanuuksia. Tuovat kevään koteihimme kuin varkain, jo ennen kuin luontoäiti pääsee valloilleen.

 Jeanne d'Arc Livingin kauniita keramiikkapulloja, Lyhtytalon kransseja ja On Interiörin rustiikkisia seinäkoreja.

 Vintage by Fén herkkä nirunarumekko ja Vågan korut, tuulahdus tulevasta keväästä.

 Jeanne d'Arc Living, Vintage by Fé, Affari, On Interiör, Ib Laursen.. sekä vanhat talonpoikaishuonekalut. Tunnelmaa puodin täydeltä.

torstai 1. maaliskuuta 2012

Tervetuloa maalaisunelmoimaan ja nauttimaan



Cafe Latte Spirit on pieni talonpoikainen sisustuspuoti Espoossa, Leppävaaran kartanon pihamaalla. Sekä nettipuoti www.cafelatte.fi

Puodista on muodostunut minulle elämäntapa. Puodin synnyn myötä vaihdoin business kiireet perhekeskeiseen maalaiseen rauhallisuuteen. Tervetuloa mukaan elämään hetkessä. Jos haluat päästä kuvien ja tekstien taakse, tule tutustumaan puotiini ja minuun. 

Puoti on avoinna
ma & ti 15-19
ke & la 11-15

Puodista löydät vanhoja ja uusia talonpoikaishuonekaluja, kauniita sisustustuotteita, upeita Vintage by Fén vaatteita sekä Vågan koruja. Cafe Latte nimi kuvaa värimaailmaa, joka puodissa vallitsee: ruskeaa kuin kahvi ja valkoista kuin maito. Ja näiden eri sävyjä. Perusajatuksena on harmonia niin tuotteiden kesken kuin puodissa asioidessa. Tähän blogiin tuon niin tuulia puodilta kuin tuulahduksia muualta matkani varrelta.

Vaikka kyseessä ei olekaan kahvila, nomen est omen – ja tarjolla on ihanan tunnelman ja kauniiden sisustustuotteiden lisäksi hyvää maitokahvia perinteisessä kartanomaisemassa.

Tervetuloa mukaan maalaisunelmoimaan ja nauttimaan maitokahvin tuoksuista ja tunnelmasta.

Leea, Cafe Latte Spirit