torstai 1. maaliskuuta 2012

Tervetuloa maalaisunelmoimaan ja nauttimaanCafe Latte Spirit on pieni talonpoikainen sisustuspuoti Espoossa, Leppävaaran kartanon pihamaalla. Sekä nettipuoti www.cafelatte.fi

Puodista on muodostunut minulle elämäntapa. Puodin synnyn myötä vaihdoin business kiireet perhekeskeiseen maalaiseen rauhallisuuteen. Tervetuloa mukaan elämään hetkessä. Jos haluat päästä kuvien ja tekstien taakse, tule tutustumaan puotiini ja minuun. 

Puoti on avoinna
ma & ti 15-19
ke & la 11-15

Puodista löydät vanhoja ja uusia talonpoikaishuonekaluja, kauniita sisustustuotteita, upeita Vintage by Fén vaatteita sekä Vågan koruja. Cafe Latte nimi kuvaa värimaailmaa, joka puodissa vallitsee: ruskeaa kuin kahvi ja valkoista kuin maito. Ja näiden eri sävyjä. Perusajatuksena on harmonia niin tuotteiden kesken kuin puodissa asioidessa. Tähän blogiin tuon niin tuulia puodilta kuin tuulahduksia muualta matkani varrelta.

Vaikka kyseessä ei olekaan kahvila, nomen est omen – ja tarjolla on ihanan tunnelman ja kauniiden sisustustuotteiden lisäksi hyvää maitokahvia perinteisessä kartanomaisemassa.

Tervetuloa mukaan maalaisunelmoimaan ja nauttimaan maitokahvin tuoksuista ja tunnelmasta.

Leea, Cafe Latte Spirit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti