tiistai 13. elokuuta 2013

Puodin siivousta ja stailausta

Puodilla on uusi raikas ilme, ihanaa! Meillä oli tänään puodilla niiiin työteliäs ja tehokas päivä. Pahvilaatkot, työkalut ja muut nurkkien nukkavierut saivat kyytiä ja puoti puhkesi loppukesän kukkaan. Kiitos Maarit energisoivasta läsnäolostasi ja stailaus-avusta. Alla muutamia kuvia puodin uudesta ilmeestä.


Vielä on kesää jäljellä, ja hyvä niin. Sillä vietämme Kartanon kesäpäivää elokuun viimeisenä lauantaina, eli 31.8. klo 10-15. Tällöin puodin pihamaa täyttyy pienistä yrittäjistä hienoine käsitöineen tai taideteoksineen. Lisäksi pihamaalla on luomutori sekä kahvila herkkuineen. Laittakaapa kalentereihin ja sanaa kiertämään!

4 kommenttia:

 1. Nyt täytyy kyllä tulla piipahtamaan - niin ihanalta taas näyttää :) Ja ehdottomasti sitten Kartanon kesäpäivään myös!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Marjo! Tervetuloa! Ihanaa uutta tulossa puodille joka viikko, joten koska vaan on hyvä hetki piipahtaa :) Ja viimeistään siis Kartanon kesäpäivänä nähdään

  VastaaPoista
 3. Oi, tyylikkään ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Nyt näyttää kauniilta, vielä harmoonisemmalta kuin ennen. Valkoinen maalaisromantiikka alkaa väistymään pikkuhiljaa ja tummia esineitä tulvii sisään - kaunista, tykkään. Nähdään viimeistään 31.8. Terkkuja Maaritille. t Riitta by Nuppu Home

  VastaaPoista