perjantai 27. syyskuuta 2013

Harmaa ja valkoinen kotimme

Harmaa, harmaa ja valkoinen. Nämä ovat kotimme sisustuksen päävärit. Rakastan sitä harmoniaa, jota hillitty värien käyttö tuo mukanaan. Ja sitä, että siivouspäivän jälkeen on oikeasti pieni hetki, kun harmonia on 100%sta. 

Kalkkimaalit ovat olennainen osa tätä hillittyä tunnelmaa. Seuraavaksi aion maalata makuuhuoneemme Winter Primolla ja lastenhuoneiden päätyseinät San Saccarialla.

Värit ja räiskyvyys tulevat sitten annettuna perheemme arjen toiminnasta ja lasten touhuista :) Mutta kun tausta on hillitty, neonväriset tuubihuivit, reput, treenikassit ja lenkkarit tuovat vain hauskaa kontrastia kotimme elämään. 

Rouva Jones teki yhdessä valokuvaaja Krista Keltasen kanssa jutun kodistamme. Juttu on julkaistu Koti ja Keittiö -lehdessä.

5 kommenttia:

 1. Jonna ja Krista kävi meilläkin vierailulla. :) Aivan ihana koti teillä! Itsekin olen kalkkimaaleihin hurahtanut, työpisteellä winterprimoa ja makuuhuoneessa san saccariaa. Ihana koirakin! Onko se coton?

  VastaaPoista
 2. Hei! Olisin kysynyt harmaasta kaapistasi olohuoneessa. Onko se käsitelty uudelleen ja miten? Mietin saisiko vanhasta ikea kalusteesta noin raikkaan ja uudennäköisen?

  VastaaPoista
 3. Niin ihania kuvia! Nautin niistä jo lehdessä, Jonnan blogissa ja nyt Kristan blogissa.. Joka katselu kerta löysin jotain uutta ihasteltavaa :) Vau!! Ihastuin myös olohuoneen kaappiin,se on todella kaunis.. En nähnyt sitä kauppasi nettisivujen valikoimassa, mutta jos sinun kautta samanlaista olisi mahdollisuus tilata niin vinkkaathan tänne päin :)

  Aurinkoista syksyä!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Kauniita sanoja :)

  Sanna, Lillan on havanna. Nuo pienet valkoiset karvakasat ovat ihania ja niin toistensa näköisiä, että itsekin menen niissä aina sekaisin.

  Anne, harmaa kaappivanhus on kauan kauan sitten maalattu, muistaakseni Sateenkaarivärien öljytemperamaalilla. Minulle tullessa se oli puupaljaana. Miksei nykyaikaistakin kaappia voisi maalata jollain himmeällä harmaalla. Varmaan saisi hauskaa elävää pintaa. Mutta jos kaappi on esim lakattu, tulisi se ensin hioa/karhentaa, jotta maali siihen tarttuisi. Kannattaa kysyä neuvoa ihan rautakaupasta. Ovat tosi taitavia neuvojia, ainakin täällä meilläpäin.

  Milla, nuo vanhat kaapit ovat kaikki yksilöitä, joten juuri tuollaista ei puodilla ole. Mutta vastaavanlaisia vanhuksia kyllä voin sinulle etsiä, jos on niin toivot!

  VastaaPoista
 5. Täällä ns. "myöhännäisherännäinen" heh! En jostakin syystä oikein osannut yhdistää Cafe Latte Spiritiä "oikeaan henkilöön."
  No, oppia ikä kaikki ja vanhetessa viisastuu, niinhän sitä taidetaan sanoa.

  Mutta, anyway, kotiasi olen niin monet kerrat ihastellut tuosta lehdestä ja nytpähän tiedän kenelle se kuuluu. Ja puotisi tuotteet, no voihan jestas! niin minun oloisiani. :)


  Lämpöiset terkut Mustikkamäeltä.

  - Tiina.

  VastaaPoista